.. Fitxa didàctica: poesia ESO - Rumbesia
Rumbesia el recital de poesia

En colors   -   Del negre al blanc   -   Rumbesia a la ESO   -   Agenda   -   Opinions   -   El Guernica (En preparació)


Rumbesia a centres de secundària

La Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba, en el que es conjuguen poemes musicats especialment per aquest espectacle.

El recital de poesia està format per uns 6 poemes pactats segons els interessos docents. Te una durada aproximada de 50 minuts, que sepen de les interaccions amb els alumnes.

Els poemes que conformen l’espectacle són d’autors catalans com: Joan Salvat Papasseit, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Josep Maria de Segarra, Josep Carner ...

Els professors podran triar la temàtica dels poemes a treballar o seleccionar poemes del nostre repertori.Descarregar Fitxa Didàctica

Opinions

La Salle Bonanova - Alumnes de 4art

Irene i Maria: "Des del nostre punt de vista, ha sigut una activitat molt enriquidora. Ens ha semblat que connectar la poesia i la música d’aquesta manera, era una idea molt bona per fer-la encara més amena. Totes les cançons les van interpretar amb uns instruments que donaven molt de ritme a totes les lletres i els dos músics tenien una actitud que animava a implicar-nos en totes les actuacions. Nosaltres pensem que seria molt bona idea seguir repetint aquesta activitat els anys vinents ja que és una forma lúdica de connectar amb la poesia."

Ivan i Pablo: "És un projecte molt interesant ja que barreja la poesia amb el rumba; així aconsegueix captar l’atenció de tots. Va estar molt bé, ja que amb la música de rumba s’anima a qualsevol! Els poemes es comprenen molt bé i el significat també. Com a proposta de millora, diríem que potser al principi els poemes no van ser massa divertits, sabíem que era a propòsit per allò del trist a l’alegre però... va molar més cap al final. També s’ha de dir que els músics van interactuar molt bé amb el públic i això de ritmillo ho vam anar pillant."


Vídeos


Contacte / Contractació

jose.panzano@gmail.com

Whatsapp

660 65 66 98

Rumbesia

YoutubeLa última y nos vamos

Rumbesia el recital de poesia
Properament: El Guernica