.. Opinions Rumbesia. Espectacle de música poesia i dança
Rumbesia el recital de poesia

En colors   -   Del negre al blanc   -   Rumbesia a la ESO   -   Agenda   -   Opinions   -   El Guernica (Nou Espectacle)


Opinions

Aula d'extensió universitària - Almenar

Rumbesia: un espectacle màgic, sorprenent i colpidor, on la poesia i la música és fusionen i potencien mútuament.
Ningú pot quedar indiferent davant la força de Rumbesia.
Una altra manera d'escoltar la poesia.

Sala Municipal de Callús

Rumbesía és gaudir de bona música i de poesia sàviament escollida. Un recorregut per les diferents estacions de l'estat d'ànim on, tant se val d'on es parteixi, al final de ben segur s'arriba a la felicitat. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquest alè d'alegria!

Foment girona

La gran virtut de Rumbasia rau a apropar, a través d'una música alegra i energètica, a grans poetes catalans. Tot això ho aconsegueixen gràcies a uns músics entregats i amb la voluntat sempre d'integrar el públic en les seves cançons. La poesia i la rumba s'agafen de la mà per acompanyar-vos en una plàcida i inoblidable vetllada.

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages

Un espectacle molt especial el de Rumbesia, i és que el Jose i els seus companys fan sonar molt bé la poesia! Els usuaris de la biblioteca que hi van assistir van marxar molt sorpresos i satisfets amb aquesta encertada combinació de música i poesia.

Gràcies per aquests moments màgics!

Ajuntament de La Pobla de Segur

Fusionar poesia i rumba, una genialitat!

L’espectacle Del Negre al Blanc ens va fer gaudir de la poesia d’autors catalans com Rosa Leveroni o Maria Mercè Marçal entre d’altres. Amb gran sensibilitat però a ritme de rumba el Jose i el Jordi ens van fer vibrar i ens van transmetre a través de la seva música els diferents estats d’ànim, des de la tristesa i el desamor fins l’alegria.

Ens va encantar

Biblioteca El Pont de Vilomara i Rocafort

L’espectacle Del negre al blanc és una meravella, vam passar una estona fantàstica gràcies al José i al Jordi amb la seva música i les seves veus.

Els assistents van quedar encantats, no volien que s’acabés la sessió. Esperem tornar-los a tenir aviat a la biblioteca i poder gaudir de la poesia amb ritme de rumba!

Biblioteca pública d'Esterri d'àneu - Alumnes ESO i Primaria

El concert el vaig trobar molt bo. A mi personalment em va agradar molt. Vau fer participar a la canalla i vau connectar amb ells. Vaig parlar amb un professor i em va dir que es va quedar parat del nivell que teníeu.

Auditori de El Catllar

La poesia no és fàcil i per això no és del gust de tothom.
La proposta de Rumbesia és ideal per apropar la poesia al públic general perquè la música facilita l'accés a la poesia. La tria de poemes d'autors/es catalans/es ofereix un itinerari emocional que ens duu del dolor, la pena, la ira, la injustícia.... a l'alegria. Deixant el cor de l'espectador ple de felicitat al final del recital.
Les referències introductòries de cada tema permeten connectar amb el contingut del poema, com també les imatges projectades dels diversos/es autors/es. L'espectacle és deliciós, exquisit i de molta qualitat.

Biblioteca Armand Cardona Torrandell - Vilanova i la Geltrú

Espectacle que combina perfectament la literatura (la poesia mitjançant referents catalans) amb una música tan nostra com la rumba. Es veu el domini dels músics en la interpretació i la implicació que li posen i com animen al públic.

Espectacle molt recomanables que, a més, poden adaptar per a petits públics o per espais més grans.

Biblioteca de Montornès del Vallès

Rumbesia és el plaer de gaudir de la poesia musicada i de la rumba poetitzada. Amb una bona posada en escena, amigable i propera. Totalment recomanable.

Imma Soler i Assumpta Molist

La combinació de rumba i poesia casa perfectament i es transmet de manera impecable. Crea un clima càlid i acollidor durant tot l'espectacle. L'ús del projector ajuda a anar situant el context i també s'hi podrien afegir les lletres dels poemes per facilitar-ne el seguiment.

Festival Poemestiu

Rumbesia és un espectacle musical total i únic, ple de delicadesa, tendresa, bon gust, força i entusiasme, amb cançons que enganxen, majoritàriament poemes catalans musicats, per la qual cosa s'escau molt a un festival com el Poemestiu, el festival de poesia de l'Empordà.

Biblioteca de Sant Quintí de Mediona

Ens van agradar molt les presentacions de cada peça, clares i concises, les pinzellades introductòries de cadascuna de les poesies completen el recital i li donen un plus molt professional.

El plantejament del negre al blanc es correspon amb la gradació in crescendo de les emocions que ens van fer sentir els músics. Ens vam entristir amb les primeres peces i a mida que l’actuació avançava, gradualment, ens anàvem animant  fins acompanyar el ritme amb les palmes i cantar.

La combinació de poesia amb rumba ens va agradar molt. Recomanem Rumbesia, per la tria selecta de les poesies i per com estan musicades.

Casal de Barri Rectoret - Barcelona

Un espectacle que combina la música, els ritmes de rumba i la poesia amb gràcia i sensibilitat. 

És un goig descobrir la poesia d'aquesta manera, des de la dimensió de la música, i escoltar el seu directe, proper i amable, et deixa en el record la part més profunda, dolça i amarga, de la poesia.

Ajuntament de Taradell (Festa Major)

L'espectacle és adient per un format petit i íntim en el que vas entrant a poc a poc dins la fusió entre rumba i poesia. Creiem que va anar de menys a més, ja que al principi el format costa ja que no hi estem acostumats i alhora les cançons escollides eren més tranquil·les. 

Mica en mica el públic es va anar animant i l'espectacle va tenir èxit.

Celler La Vinyeta

Rumbesia és un espectacle únic que fusiona dues disciplines artístiques aparentment distants d'una forma magistral. El resultat és una proposta genuïna capaç d'apropar la poesia a un públic divers d'una forma amena i propera. 

Biblioteca de La Garriga

Rumbesia és una preciosa i festiva manera d'acostar-nos ala poesia. La tria de poemes és molt adequada, les explicacions molt clares i la interpretació, a ritme de rumba, plena d’una alegria que va anar in crescendo. Un espectacle poètic-musical ideal per a sales petites i biblioteques.

Biblioteca de Nou Barris

L'espectacle és preciós, la música i la lletra de les cançons: una delícia pels sentits.

És un recital poètic íntim, amb música de guitarra i altres instruments, amb les veus de Jose i Jordi, tot en directe... amb una tria de cançons que ens expliquen les vides d'alguns poetes emblemàtics com Apel.les Mestres, Rosa Leveroni.... i que t'arriben al cor, amb la tristesa, al començament del recital, i finalitzant amb l'alegria.

Moltes gràcies Rumbesia ; )

Biblioteca de Masquefa

Càlid, proper, emotiu... RUMBESIA és un espectacle que et fa vibrar des del primer mot fins a l’últim acord; un cant a la poesia i als poetes catalans amb un dels nostres ritmes més popular, la rumba.

Biblioteca de Maltrat de mar

Rumbesia és un espectacle fresc, diferent i vital. És una poesia engrescadora i festiva i alhora la rumba més poètica de totes. Molt recomanable!

Biblioteca de Castellar del Vallès

Ens va agradar molt. Va ser genial. Recomanem vivament l’espectacle de Rumbesia. Per aprendre, per gaudir, per ballar, per estimar...

Biblioteca de Caldes d’Estrac

Rumbesia, un espectacle genuí que combina rumba i poesia catalana amb molta sensibilitat i força. Jose Panzano condueix el públic al llarg d’un recorregut poètic-emocional: versos, guitarra i la seva veu desprenent ‘Emoció’ a cada poema. La tristor va deixant pas, a mida que avança l’espectacle, a una alegria desbordant que convida al públic a ballar i cantar.
Molt recomanable! Gràcies Rumbesia, va ser una vetllada molt bonica!

Casal de la gent gran de Vallbona d'Anoia

El passat diumenge dia 2 d'octubre, vam gaudir del bon gust musical i també de l' experiència al escenari d' aquest geni de la rumba José Panzano, sorprèn la seva posada en escena i també l' amplitud dels poetes catalans que ell musica. Espectacle absolutament recomanat ... Gràcies a ell i també al Bibliobús Montserrat, per haver-nos fet gaudir d'una estona de música i poesia!!

La Salle Bonanova - Alumnes de 4art

Irene i Maria: "Des del nostre punt de vista, ha sigut una activitat molt enriquidora. Ens ha semblat que connectar la poesia i la música d’aquesta manera, era una idea molt bona per fer-la encara més amena. Totes les cançons les van interpretar amb uns instruments que donaven molt de ritme a totes les lletres i els dos músics tenien una actitud que animava a implicar-nos en totes les actuacions. Nosaltres pensem que seria molt bona idea seguir repetint aquesta activitat els anys vinents ja que és una forma lúdica de connectar amb la poesia."

Ivan i Pablo: "És un projecte molt interesant ja que barreja la poesia amb el rumba; així aconsegueix captar l’atenció de tots. Va estar molt bé, ja que amb la música de rumba s’anima a qualsevol! Els poemes es comprenen molt bé i el significat també. Com a proposta de millora, diríem que potser al principi els poemes no van ser massa divertits, sabíem que era a propòsit per allò del trist a l’alegre però... va molar més cap al final. També s’ha de dir que els músics van interactuar molt bé amb el públic i això de ritmillo ho vam anar pillant."


Contacte / Contractació

jose.panzano@gmail.com

Whatsapp

660 65 66 98

Rumbesia

YoutubeLa última y nos vamos

Rumbesia el recital de poesia
Properament: El Guernica